Androidtips: AppBrain App Market

Her er et tips til en app du burde installere:
AppBrain App Market
Den viktigste funksjonen for meg er at den lar meg holde en liste over programmer jeg har på min telefon. Slik at jeg i fremtiden lettere kan legge de inn igjen dersom jeg får en ny eller bytter telefon.  🙂
Får å aktivere denne funksjonen må du huske å åpne app’en etterpå slik at du blir ledet gjennom introduksjonen og oppretter deg en konto på AppBrain. Etterpå må du trykke på «manage and sync» og deretter «sync».
Etter dette vil app’en synkronisere dine programmer daglig slik at du alltid vil ha en komplett liste over dine apps og vil lett kunne legge de inn igjen  i fremtiden dersom noe skjer.
I tillegg til dette lar appbrain deg gjøre følgende:
– Del din beste apps (f.eks twitter / facebook)
– Bla gjennom «mine apps» på www.appbrain.com og installere apps med en sync istedenfor barcode scanner- – Den klarer apps er som en filutforsker / app leder for din allerede installerte programmer:
– App2sd funksjonalitet. Dette Lar deg flytte programmer fra telefonen til minnekortet
– Sortere apps etter om de er gratis, koster penger, på tilbud eller istand til å ligge på minnekortet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *